Search Blog

Saturday, February 19, 2011

Future by Design (RO)

Practic Future by Design e ceea ce reprezinta omu asta, Jacque Fresco, sau invers. Jacque are niste idei bazate strict pe tehnologie si evolutia in armonie a speciei umane si vrea sa obtina asta prin proiectul Venus, prezentat in documentar. Practic e un sistem planetar bazat pe resursele planetei. Nu e o utopie, un vis, o fantasma, e o idee mareata despre care nu vad de ce nu s-ar pune in practica daca nu ar exista nestiinta oamenilor.
Un sistem fara foamete, razboaie sau armata. Un sistem cu mult mai bun decat cel actual.
O sa fiti surprinsi cate s-ar putea face si va veti pune intrebarea : da’ de ce nu se fac toate astea ? Raspunsu e simplu : sistemu monetar.
Luati si vedeti cum ar putea arata lumea daca ne-am folosi creieru, si nu uitati, o asemenea lume e posibila, proiectul e demonstrat si analizat stiintific, realizabil cu tehnologia actuala.
.

Va puteti documenta mai mult pe siteul lor : www.thevenusproject.com. Aveti si un site identic, tradus in romana : www.proiectulvenus.ro.
In prezent Jacque Fresco e intr-un turneu in jurul lumii pentru a prezenta proiectul si, deja sute de mii de oameni stiu de el, iar alte cateva zeci de mii lucreaza pentru promovarea lui.

No comments:

Post a Comment